Andel til salg i Engesvang

Stort hus i velfungerende bofællesskab sælges

Bolig nr.94
bolig nr. 94

Om boligen:

Boligen er i to etager på i alt 171 m2, der er spændende udnyttet.

Dertil kommer en god, tør kælder på 40 m2, der rummer et stort rum (som ikke er godkendt til beboelse), samt to pulterrum.

I stueetagen i det oprindelige byggeri er et stort åbent køkken og spisestue, et badeværelse, og et værelse. Huset er bygget med hvidskurede murstensvægge, afhøvlede trægulve og er meget højloftet.

Tilbygningen rummer stuen med trappe op til nyt værelse på 1. sal og nedenunder dette yderligere et værelse i stueplan med direkte adgang fra havedør. Tilbygningen er bygget i træ og med gipsvægge og har klinkegulv i stuen, og er ligeledes meget højloftet og med masser af lysindfald

Der er i alt 5 værelser + åbent køkken/spisestue og stor stue samt to badeværelser, to pulterrum og to kælderrum.

Det er muligt at have husdyr efter aftale.

Prisen

Andelens pris er 1.499.000,- kroner. Den månedlige boligafgift er pt. 5.347,- kr. Foruden huslejen dækker boligafgiften alle fællesudgifter for både bofællesskab og andelsboligforening herunder udvendig vedligeholdelse, ejendomsforsikringer, tøjvask, fælles internet, fælleshuset (vedligehold, drift og forbrug), vedligehold og indkøb til udearealer osv.

Dato for overtagelse kan vi tale om.

Billeder

Stue og køkken
Køkken og spisekrog
Køkken
Stue i tilbygning
Stue i tilbygning
Badeværelse
Badeværelse
Værelse på 1. sal i tilbygning
Værelse med hems på 1. sal
Værelse på 1. sal
Badeværelse på 1. sal
Værelse i tilbygning
Værelse i tilbygning
Kælderrum
Grundplan
Kælderplan

Om bofællesskabet:

Man kan få et godt indtryk af bofællesskabet og boligerne på de andre sider, hvor der er beskrevet en del om beliggenhed og faciliteter, hverdagen, fællesskabet og beboersammensætningen. Aktuelt lige nu er det yngste barn 3 år og det ældste hjemmeboende barn 19 år.

Du/I er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi og se huset, bofællesskabet og møde mine bofæller.
Ring til mig og få en aftale på tlf. 3131 0105.

Om processen med boligkøb:

I praksis fungerer det på den måde, at du/I ser min andelsbolig, samt fælleshuset og udearealerne. Er du/I fortsat interesserede, kan du/I komme til fællesspisning og møde de andre bofæller og høre mere om at bo i Bøllingsø Bofællesskab.

Vores måde at bo sammen på, har vist sig at fungere rigtig godt i de foregående 30 år, hvor bofællesskabet har eksisteret. Hvis vi selv skal sige det, så er det et meget velfungerende og harmonisk bofællesskab. Der er stadig 3 ud af de 8 huse, hvor beboerne stadig er de oprindelige fra 1989. Det siger noget om, hvor stabilt og velfungerende et bofællesskab, Bøllingsø er.

Jeg har selv boet her med mine børn i snart 16 år, og siden jeg flyttede ind, har der kun været udskiftning i to af de andre huse.

Christina Magni Kjerholt
Peter Svinths Vej 94
7442 Engesvang

Mob. 3131 0105

– godt naboskab med vilje